✨ Pregled kolekcije : Catrice Blush Flush ✨

travnja 07, 2018


Draping, trenutno najpopularniji make-up trend na modnim pistama, doveden je na nosivu razinu s CATRICE limitiranom kolekcijom 'Blush Flush'. Različite teksture kao i višeslojne boje rumenila omogućuju individualno konturiranje i isticanje za lijep ten.

BLUSH MOUSSE 
MPC : 31,90 HRK
"Rumenilo mousse teksture prekrasnog mat završetka. Spužvasti aplikator osigurava preciznu aplikaciju. Kako bi pojačali efekt puderaste teksture nanesite mousse kao bazu."

Nijanse : C01 Orchia, C02 Blushed TANtation, C03 Dusted Rose


DOUBLE FACE KIST ZA LICE

MPC 39,90 HRK


" Kvalitetan, dvostruki kist za lice sa sintetičkim čekinjama za fleksibilnu primjenu. Kraj s lagano valovitim crnim čekinjama posebno je dobar za glatku primjenu pudera u prahu, dok ravni, svjetlosni brisovi savršeno uklapaju kremaste teksture u kožu."

FLUID GLOW
MPC 39,90 HRK

 Nijansa : C01 Eternal

"Tekuće rumenilo ima lagani svjetlucavi završetak i idealno doziranje zahvaljujući pipeta aplikatoru. Bez obzira da li se koristi kao baza ispod puderastih formula ili nanijet samostalno, Fluid Glow izuzetno je svestran."


OMBRE PALETA RUMENILA
MPC 44,90 HRK

"Paleta rumenila nježne puderaste teksture kombinira različite efekte, od mat do sjajnih. Prekrasna gradacija boja omogućuje individualne mogućnosti primjene za sjajan, svjež izgled."

Nijanse : C01 Blurred, C02 Vibrant Pink



CUSHION POWDER rumenilo
MPC 39,90 HRK


"Kremasta puderasta tekstura je smještena u poklopcu pakiranja stika i jednostavna je za blendanje zahvaljujući spužvastom aplikatoru - idealno kada ste u pokretu ili na putu."

Nijanse : C01 Tanned Rose, C02 Tawny Apricot


BUTTER TO POWDER rumenilo
MPC 31,90 HRK


"S inovativnom hibridnom teksturom, koja pretvara kremaste formule u puderasti završetak i nudi intenzivnu pigmentaciju za posebno svjež izgled."

Nijanse : C01 Vibrant Pink, C02 Peach, C03


Kako Vam se sviđa ova kolekcija ? Što Vam je zapelo za oko? 
Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

  1. Ovo se bome čini zanimljivo. Baš bi mogla probati kremasta rumenila! 😊

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)