✨ BLOGMAS #5 : Rimmel Magnif'eyes Nude edition paleta✨

prosinca 05, 2017


Ho,ho,ho helouu svima! Dobrodošli na BLOGMAS - izazov u kojem svaki dan do Božića pišem novi post (od 1.12. pa do 24.12.). Većina postova biti će vezana uz Božić i blagdane : birati ćemo poklone, slagati wishliste, outfite i make up lookove, peći keksiće, gledati filmove i serije... Naravno neće izostajati ni beauty recenzije i favoriti. Današnji post je ponovno beauty tematike (KLIK za prethodni post). Riječ je o Rimmel Magnif'eyes Nude Edition paleti koja je novost u našim drogerijama. O paleti sam vam već pričala u postu gdje sam Vam predstavila Rimmel novitete, no mislim da je ova ljepotica zaslužila post posvećen samo njoj. 


"Magnif'Eyes sjenila sada su dostupna u novoj paleti koja sadrži 12 trendi nijansi uz aplikator sa spužvicom na jednom i četkicom na drugom kraju. Efekti koja sjenila pružaju kreću se od sjajnog sa šljokicama do mat nijansi. To omogućuje bezbroj kombinacija - dnevnih i noćnih. Poboljšana formula pruža iznimno glatku teksturu i bogate boje, bez ocrtavanja i blijeđenja boje." 

Swatchevi su napravljeni laganim potezom prsta, bez ikakvog primera/baze
Magnif'eyes paleta dolazi u plastičnom pakiranju s prozirnim poklopcem (my fav) - na poklopcu je zlatnim slovima ispisan naziv palete. Kada otvorite paletu dočekati će vas dvanaest divnih nude sjenila te kist za nanošenje. Paleta sadrži četiri mat nijanse dok su preostalih osam shimmer. Rekla bih da je ovo idealan omjer sjenila - najčešće koristim mat nijanse samo u pregibu oka, dok se na samom kapku igram sa shimmer nijansama (uvijek kombiniram min dva sjenila). Pigmentacija je vrlo dobra, no primjetila sam da su mat nijanse nešto slabije pigmentirane od shimmer sjenila. However, vrlo se lagano blendaju i nadograđuju pa to ne predstavlja neki problem. S druge strane shimmer nijanse su san snova - mekane formule, dugotrajna & ne blijede kroz dan ! Kako bih izvukla maksimum iz shiny sjenila uvijek kistić pošpricam fiksatorom, no s ovom fantastičnom paletom to nije potrebno. Stvarno sam ugodno iznenađena kvalitetom ovih sjenila. Paleta je dostupna u drogerijama koje drže Rimmel kozmetiku (DM, Bipa) - za cijenu nisam sigurna. Provjerim pa napišem edit - mislim da je oko 50-70 HRK! EDIT: cijena je 89,99 HRK

Mislim da će se svaka šminkerica složiti sa tvrdnjom da je dobra nude paleta ključan proizvod u vašoj makeup kolekciji! E pa drage moje, ukoliko ste obožavateljice zemljanih tonova na kapcima svakako vam preporučujem da bacite pogled na ovo čudo. Jako mi se sviđa raspon nijansi te mislim da s ovom paletom možete napraviti bezbroj lookova - od laganih dnevnih varijanti pa do svečanih/večernjih lookova. Kliknite ovdje ako vas zanima kako sjenila izgledaju na kapcima : KLIK1, KLIK2.

Koja je Vaša omiljena paleta? Jeste li već isprobali Rimmel sjenila? Kakvi su vaši dojmovi?
Hvala na čitanju, xoxo

PR* proizvod

You Might Also Like

1 komentari

  1. nijanse su jako lijepe i drago mi je da je rimmel izasao na trziste sa paletom sjenila, ali... kakvo im je ovo socijalno pakiranje? xD

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)