✨ Farmasi Iluminatori [recenzija] ✨

svibnja 03, 2017


Hej svima, dobrodošli na moj novi post. Prije nego što krenem s recenzijom Farmasi iluminatora htjela bih vam se ispričati što nisam baš bila aktivna u posljednje vrijeme. Trenutno vlada sezona vjenčanja te jednostavno nisam imala prilike odvojiti par sati za blog. Nisam htjela objaviti ništa brzinski, radije bih pisala rijeđe i kvalitetno nego nešto našvrljala na brzinu. Nadam se da razumijete.
Krenimo mi na temu ovoga posta, a to su Farmasi iluminatori. Kao što možete primjetiti, strobbing je trenutno najpopularniji trend u šminkanju. Cijeli beauty svijet zaluđen je highlighterima te je svima cilj što jače zasjati - kako bi zalijepili hejtere ;) Obožavam isprobavati highlightere te sam bila presretna kada sam ugledala ova dva mališana u paketu. Testirala sam ih dobrih mjesec dana te vam s uzbuđenjem pišem ovu recenziju.


Ilumination specialist ; Highlighter & Face sculptor

"Iluminator zadržava svjetlost na koži i daje dodatnu dimenziju definiciji lica. Kombinacija prirodnih mineralnih pigmenata čini ten blistavim dok nemasna, tekuća formula omogućuje jednostavno nanošenje. Za prekrasne highlighting efekte ili suptilne satenske završetke" - Farmasi


Iluminatori dolaze u crnim, plastičnim tubicama te sadrže 25 ml proizvoda. Kod prvog otvaranja ovog proizvoda primjetila sam da je otvor tubice dodatno zaštičen folijom kako ne bi došlo do razlijevanja proizvoda u transportu. Otvor tj. rupica na pakiranju jako je sitna te možete biti sigurni kako nećete istisnuti previše proizvoda.


Illumination specialist tekući highlighter dolazi u dvije nijanse : SILVER & GOLD.
Od kada sam swatchala nijanse, znala sam koji će iluminator postati moj favorit. Iako imam topliji podton, primjetila sam da mi bolje stoje highlighteri hladnih, srebrnkastih nijansi. No, ono što me oduševilo je činjenica da SILVER nije običan srebran highlighter, on sadrži roze čestice!
Ja , kao najveća obožavateljica šljokica i roze boje, zaljubila sam se na prvi swatch.
Što se tiče GOLD nijanse, mislim da je kao stvorena za ljeto! Trenutno mi je mrvicu pretaman pa jedva čekam malo pocrniti i igrati se s ovim divnim brončanim iluminatorom.


Obje nijanse su dosta guste teksture i veoma pigmentirane. Upravo radi toga preporučila bih vam da ih nanosite i razmazujete sa prstima ili beauty blenderom (spužvicom jel). Ponavljam, veoma su pigmentirani pa bih vam savjetovala da iluminatore nanosite postepeno kako umjesto prirodnog glowa ne bi dobili efekt znojnog lica / disko kugle. 

Tekuće iluminatore možete koristiti na dva načina :
1.) Pomiješajte iluminator sa tekućom podlogom kako biste dobili efekt sjajne kože lica.
2.) Nanesite iluminator na najviše dijelove lica - na vrh jagodica, nos, bradu, čelo, unutarnji dio oka..
Način na koji ja koristim tekuće iluminatore je način broj dva. Nakon toga nanesem highlighter u kamenu te sjajim cijeli dan i noć! :D Više savjeta : KLIK


Ukoliko ste ovisnica o highlighterima (poput mene) ili preferirate svježi, prirodni sjaj lica - ovi iluminatori se moraju naći u vašoj kolekciji! Veoma su pigmentirani, lagani na koži te traju cijeli dan. Odlično izgledaju samostalno ili kao baza za highlighter u kamenu. Svakako vam preporučujem ovaj proizvod! Farmasi me ponovo uspio oduševiti! :) Cijena jednog iluminatora je 35 kn.

Jeste li isprobale ove iluminatore ? Dijelimo li isto mišljenje ?

Recenzije ostalih Farmasi proizvoda :
CC perlice KLIK
Ruževi i olovke za usne KLIK
VFX pro tekući puder KLIK

You Might Also Like

2 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)