✨ MakeUp Revolution Brow Pomade ✨

travnja 10, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post ! Za danas sam Vam pripremila recenziju MakeUp Revolution Brow Pomade. Obrve su dio moje svakodnevne makeup rutine koju ne preskačem gotovo nikada - bez popunjenih obrva ne izlazim iz kuće!  😀 Razlog zašto sam toliko opsjednuta šminkanjem obrva je taj što prirodno imam jako tanke i rijetke obrve (koje sam ja još dodatno uništila nepotrebnim čupanjem) i ne pristaju mi na dosta tamniju boju kose i ten. Također smatram da svaki look izgleda bolje s popunjenim obrvama i da uokviruju lice.  Proizvode koje najčešće koristim za popunjavanje obrva su kremasta sjenila (najčešće Maybelline Permanent Taupe ili MUR paleta ) koja setiram praškastim sjenilima. Otkada sam počela s popunjavanjem obrva na wishlisti mi je hvaljena ABH pomada, no pošto mi je cjenovno nedostupna odlučila sam se isprobati jeftiniju verziju! U nastavku posta možete pročitati kako mi se svidjela MUR pomada - pa, bez daljnjeg odugovlačenja, krenimo na recenziju!


" U potpunosti smudge proof - MakeUp Revolution Brow Pomada savršena je za dugotrajne obrve bez mana! Uz pomadu dolazi i 2u1 kist za nanošenje kremaste formule bez poteškoća; pomada će učiniti vaše obrve definiranima s vodootpornim finishem. "

✨ KOLIČINA : 2,5 g
✨ DOSTUPNOST : Notino.hr
✨ SASTAV : Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Cera Microcristallina, Talc, Isododecane, Polybutene, Trimethylated Silica, Silica, Cera Carnauba, Propylparaben, BHT May Contain: (+/-) TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499


MakeUp Revolution Brow Pomade dolazi u kartonskoj kutijici uz pripadajući 2u1 kistić  - kist je sintetički te sadrži dva aplikatora; jedan je koso rezan (za nanošenje proizvoda) , a drugi dio je plosnat (idealan za nanošenje highlightera ispod obrve!). Sama pomada dolazi u prozirnoj, staklenog teglici s crnim poklopcem na odvrtanje.


MUR Brow Pomada dolazi u čak devet nijansi, a ja sam se odlučila za 'Ash Brown' nijansu. Na slici iznad možete vidjeti swatch ; riječ je o dosta tamnoj smeđoj nijansi hladnog podtona. Formula pomade je vrlo kremasta te se lako radi s njom. Kistić me nažalost nije oduševio, no toplo vam preporučujem bilo koji essence kosi kistić za nanošenje ovakvih proizvoda (pomade, tuševi) ili MUR kist za obrve .Nakon što nanesete pomadu na obrve - ona ne miče ! Uz ovaj proizvod ne morate biti u strahu da će Vam se tokom dana 'obrva' obrisati ili razmazati (odlična za sve vremenske prigode - čitaj kišu! 😀).  Proizvod na obrvama izgleda jako prirodno te će Vam ova teglica vječno trajati jer je potrebno vrlo malo proizvoda za nanošenje (iako se preporučuje da pomadu potrošite unutar 12mj). 


Na prvoj slici možete vidjeti kako moje obrve izgledaju prirodno, a na drugoj su popunjene MUR pomadom. 

Smatram da je ovo još jedan fantastičan MakeUp Revolution proizovod u nizu ! Isprobala sam stvarno mnogo proizvoda za popunjavanje obrva (od olovaka i raznoraznih tuševa pa do sjenila) i ništa nije toliko dugotrajno kao MUR pomada ! Jako mi se sviđa što možete postići prirodan look s iscrtavanjem dlačica do statement instagram obrva (koje ja preferiram lol). Proizvod je u potpunosti vodootporan te mislim da će ovo biti moj to-go proizvod ovoga ljeta. 😀 Ovaj bih proizvod toplo preporučila svima koji su u potrazi za jeftinijom verzijom ABH pomade! Od mene dobiva ocjenu 5+.

Koji je Vaš omiljeni proizvod za popunjavanje obrva ? Jeste li isprobale ovu pomadu?
Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

  1. Odlican post .
    Nisam koristila ovu pomadu za obrve , ali koliko vidim odlicna je .
    ��

    mojstilikombinacije.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)