✨ BH cosmetics Contour & Blush 2 paleta x MUR kist za konturiranje [recenzija] ✨

travnja 13, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post. Za danas sam Vam pripremila double recenziju BH Cosmetics Contour & Blush 2 palete te MakeUp Revolution kista za konturiranje/nanošenje rumenila. Konturiranje je trend u šminkanju kojeg je proslavila queen Kim Kardashian 😀 ! Pomoću konturiranja možete naglasiti najbolje osobine lica, učitiniti lice mršavijim pa čak i vizualno smanjiti nos. No, najprije za to trebate imati pravi alat ! U današnjem postu predstaviti ću Vam dva proizvoda koja će Vam uvelike olakšati taj posao. Bez daljnjeg odugovlačenja - krenimo na recenziju!


'Profesionalci znaju tajnu savršenog konturiranja - vrijeme je da saznate i Vi ! Šest matte, visoko pigmentiranih praškastih nijansi (idealna tekstura za konturiranje) možete koristiti za sjenčanje i highlightanje te kao rumenilo.'

✨ Dostupnost : Notino internet parfumerija
✨ Količina : 78 g
✨ Verzije : 01, 02
✨ Sastav : Total Net Wt / Poids Net 78 g / 2.75 oz ℮ Talc, Dimethicone, Silica, Nylon-12, Isopropyl Palmitate, Squalane, Magnesium Stearate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol. May Contain/Peut Contenir [+/-: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Yellow 5 Lake (CI 19140:1), Red 7 Lake (CI 15850:1), Ultramarines (CI 77007), Blue 1 Lake (CI 42090:2)] <4837 .1="">


BH cosmetics Contour & Blush paleta dolazi u matte crnoj, plastičnoj ambalaži - vrlo minimalistički i elegantno, me likey. Paleta se zatvara na klik te je vrlo kvalitetno izrađena - smatram da je idealna i za putovanja (kao i freelance šminkanje). Unutar palete nalazi se šest nijansi namijenjenih za sjenčanje i posvjetljivanje lica. Moram napomenuti da paleta ne sadrži ogledalo niti aplikator za nanošenje proizvoda [meni to osobno ne predstavlja nikakav problem, no moram spomenuti].

Swatchevi svih šest nijansi!

1. nijansa - matte bijela nijansa, idealna za baking i highlightanje lica
2. nijansa - nijansa s breskvastim podtonom za setiranje tekućih proizvoda na licu 
3. nijansa - breskvasto rumenilo koje divno izgleda na nešto svijetlijim osobama
4. nijansa - setting nijansa sa žutim podtonom
5. nijansa - ash-brown contour nijansa, na slici izgleda toplije, no uživo je idealna contour nijansa
6. nijansa - tamnija verzija 3. nijanse, peachy rumenilo

Tekstura svih šest nijansi je praškasta, gotovo kremasta. Osjećaj pod prstima je svilenkast i nježan. Nijanse se nanose i blendaju bez ikakve muke; odlično izgledaju i u kombinaciji (najčešće kombiniram contour nijansu i peachy rumenilo). Pigmentacija je solidna, srednja rekla bih, no može se nadograditi bez patchy dijelova. Iskreno - preferiram nešto slabije pigmentirane contour nijanse jer je uvijek lakše nadograditi nego pretjerati pa onda ublažavati. :D Jedina zamjerka koju imam je da bi bilo zgodnije da su umjesto četvrte nijanse (prva u drugom redu) stavili banana nijansu.

Sve u svemu - smatram da je ovo fantastičan proizvod. Za vrlo pristupačnu cijenu dobiti ćete čak šest nijansi za sjenčanje i posvjetljivanje lica. Panovi su ogromni te će Vam ova paletica trajati vječno; usporedba BH Contour & Blush palete sa MakeUp Revolution Cream Blush KLIK.


MakeUp Revolution F105 je kist namjenjen za konturiranje i/ili nanošenje rumenila. Dlačice kista su sintetičke te vrlo mekane i nježne. Također, dlačice kista su rezane u koso pa kist savršeno pristaje jagodičnim kostima. Kist odlično nanosi proizvod i ostale dijelove lica kao što su čelo, nos i vilica. F105 je kist namjenjen za nanošenje praškastih proizvoda, no napravila sam mali eksperiment i odlično se snašao i sa nanošenjem kremastih kontura kao i rumenila. Kist sam oprala nekoliko puta do sada i dlačice su ostale na mjestu, bez linjanja! 😀 Ovaj kist ima sve karakteristike koje tražim od kista za konturiranje te ga toplo preporučujem svima ! Kist možete naručiti putem ovog linka : KLIK.

Današnju doble recenziju završiti ću sa toplom preporukom ovih proizvoda. Mene su oduševili, sigurna sam da ni Vi nećete ostati ravnodušni. 😉 

PR* proizvodi

Pišite mi u komentare koji su Vaši holy grail proizvodi za konturiranje !
Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)