✨ essence metal/vibrant shock lip paint [recenzija]✨

rujna 30, 2017


Hej svima, dobrodošli na moj novi post. Za danas sam Vam pripremila svoje dojmove o essence metal / vibrant shock lip paint 'ruževima'.  Riječ je o novitetima koji su se tek pojavili na essence policama. Dolaze u raznim bojama - sve nijanse možete vidjeti ovdje : KLIK. Ja sam se odlučila za jednu nijansu iz obje verzije : vibrant shock u nijansi 01 voyeur te metal shock 02 hemlock.


✨ O PROIZVODU
METAL SHOCK - "metalik usne su sada u modi. fascinantan izgled je lako postići s ovim kremastim ružem za usne, koji se nosi lagano na usnama i pruža usnama baršunasti-mat završetak"
VIBRANT SHOCK - "cool boje poput plave, ružičaste i sive s laganim baršunasto-mat rezultatima, visoke pokrivenosti, teksture koja se ne lijepi, pretvaraju usne u apsolutne hvatače pažnje"
✨ CIJENA: 20ak HRK
✨ KOLIČINA: 5 ml
✨ SASTOJCI : HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ISONONYL ISONONANOATE, MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, SILICA, TRIDECYL STEARATE, NEOPENTYL GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, TRIDECYL TRIMELLITATE, TIN OXIDE, HEXYLENE GLYCOL, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, BHT, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 75470 (CARMINE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)


Lip paint ruževi dolaze u plastičnoj, prozirnoj ambalaži. Aplikator je spužvast i lagano zakrivljen - rekla bih srednje veličine. Veoma je precizan te je lako s njim ocrtati usne (iako je uvijek nanesem olovku kao bazu, navika).

Swatch s lijeva na desno : 02 hemlock, 01 voyeur

Prilikog swatchanja zaljubila sam se u ovu krasnu hladnu, metalik ljubičastu nijansu. Ovako nešto nemam u kolekciji (najsličniji takav ruž mi je NYX amethyst). No, primjetila sam da je ruž mrvicu patchy - tj. da se ne nanosi ravnomjerno. Što se Vibrant varijante tiče - dovoljno je reći da je ovo postao moj omiljeni dnevni ruž. Formula ruža je gusta i brutalno pigmentirana. Ruževi se ne osuše u potpunosti no poprime lagani matt finish. Veoma su ugodni na usnama te nisam primjetila da ih isušuju.


Na slici iznad možete vidjeti kako hemlock izgleda na usnama. Nažalost, pigmentacija ruža nije najbolja no mislim da bi ruž izgledao bolje ukoliko prije nanesete lipliner. Obožavam tu nijansu i mislim da će se još puno puta pojaviti na instagramu. Mislim da bi zanimljivo izgledao i kao sjenilo. Hm, isprobam pa javim.  ;)
Što se tiče voyeur nijanse, nju ste mogli uočiti na ovoj IG fotki : KLIK. Divna, nude nijansa koja krasno izgleda u kombinaciji s nešto tamnijom olovkom za usne.  
I na kraju - da završim s recenzijom - mislim da su ovo sasvim solidni ruževi s obzirom na njihovu cijenu. Smeta mi patchy formula metalic ruža, no možda je do nijanse. Nude nijansa je pun pogodak i koristim je na dnevnoj bazi. Trajnost je solidna - par sati ukoliko ništa ne jedete, pijete ili ljubite.

Jeste li isprobale ove ruževe? Vaši dojmovi?

xoxo,

You Might Also Like

1 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)