TOP&FLOP [November]

studenoga 30, 2016

Hej svima! Na posljednji dan mog omiljenog mjeseca tipkam vam post o mojim favoritima te proizvodima koji su me razočarali. Pokrećem još jednu seriju postova, a to je mjesečni TOP&FLOP. Više volim obuhvatiti i dobre i loše proizvode u jedan post, da zaokružimo taj mjesec hihi
Pa krenimo prvo od proizvoda koji su me razočarali, vjerujem da vam je to puno zanimljivije :P


Ovu catrice paletu sam dugo tražila i svaki put kad bi je htjela kupiti, ona je bila rasprodana. Riječ je o kremastoj paleti za konturiranje koja sadrži dvije tamnije nijanse, dvije svjetlije nijanse te highlighter. Pakiranje je praktično i lijepo. Cijena joj je bila 31,90 HRK i imala sam velika očekivanja za nju.


No nažalost, s ovom je paletom teško raditi. Proizvodi su jako tvrdi te ih je teško nanjeti na lice. Nisam više bila sigurna s čim da koristim ovu paletu. S kistovima je to gotovo nemoguće, jedino sam prstima uspjela. Imala sam visoka očekivanja, no na tome je i stalo. :/ Što se tiče highlitera on je jako suptilan, rekla bih savršen za neke dnevne lookove. Ja ipak tražim nešto jače, volim šljaštiti i na dnevnoj bazi haha


Essence tuševi za oči mi inače odgovaraju. All time favorit mi je tekući vodootporni tuš sa plavim čepom (KLIK). Odlučila sam isprobati i rock'n'doll tuš koji je ujedno i novitet na essence stalku. Ono što ga razlikuje od ostalih tuševa je neobičan aplikator. Kao što možete vidjeti na slici ispod, na završetku aplikatora ima nekakvu kuglicu. Skoro je nemoguće povući ravnu liniju s takvim aplikatorom. Koristila sam ga samo za Halloween no i tamo se nije baš iskazao. Predlažem vam da izbjegavate ovaj tuš.


I proizvod koji me najviše razočarao je Aura Fix me fiksator. Već sam Vam davno na stranici na fejsu napisala kako me razočarao. Ovdje možete vidjeti kakav kaos mi je napravio na licu: klik!
No, to mi je bio prvi put da ga koristim i odlučila sam mu dati još jednu priliku. Umjesto da fiksira šminku zbog njega mi se puder počeo ljuštiti, te mi je zaljepio sjenilo. Taj dan sam provela dva sata šminkajući se da bi mi ovaj fiksator sve pokvario :/ Eto, ovaj proizvod je najveći FAIL ovoga mjeseca.


Nakon ovih negativnih dojmova, dolaze nam ovomjesečni favoriti.
MUR Salted Caramel je moja omiljena paleta ikad. Ulovila sam ju za 50HRK na Pink Pandi (zajedno sa Pink Fizz) .Od tada sam ju stalno koristila. Savršena je i za dnevne i noćne lookove. Pigmeniranost i trajnost je odlična ( pa čak i bez baze ). Još jedan veliki plus je i to što miriši na karamelu. Pripremam vam veliku recenziju gdje ću usporediti sve tri čokoladice koje imam.



Na slici ispod možete vidjeti sve nijanse na prirodnom svjetlu. Tu ima šljokica, mat nijansi savršenih za pregib oka, čak i plave nijanse. Savšena paleta za sve cure koje vole nečural luk :D


Što se tiče obrva, ovaj mjesec koristim samo Golden Rose eyeshadow powder. Prvo što me oduševilo je ovo elegantno pakiranje! U kutijici dobijete sjenilo te ovaj mali kistić za nanošenje proizvoda. Osobno odmah bacim te aplikatore, al eto. Možda bi nekome dobro došao :D
Ovo sjenilo je pigmentirano i dugotrajno. Nijansu sam malo fulala pošto su moje obrve mrvicu tamnije, ali sam stvarno zadovoljna ovim proizvodom.


I šećer na kraju, Teddy! :D Ništa bez NYX Lip lingerie tekućeg ruža!
Ovaj tekući ruž se lako nanosi, a osuši se za par minuta. Nisam primjetila da mi je isušio usne, ali Vam preporučujem da uvijek ispod tekućeg ruža nanesete labelo.
Mislim da mojem tenu ovakva nijansa savršeno stoji. Stvarno sam ga često nosila i svaki put dobila komplimente :D Namjeravam kupiti i neke druge nijanse jer me Teddy oduševio.


Eto, to bi bilo moji TOP i FLOP proizvodi za mjesec studeni! Jeste li isprobale nešto od ovih proizvoda? Dijelimo li mišljenje? 


Hvala na čitanju,
Tina

You Might Also Like

6 komentari

  1. E i ja sam htjela kupiti tu paletu ali sam odustala i kupila Catrice stick za konturiranje. Stick je odličan. Ja prezadovoljna. Paletu necu ni kupovati.
    A "cokolade" hocu. Kupit cu si koju za rođendan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam wet'n'wild stick i super mi je. Što se tiće konturiranja, najviše volim koristiti MUR proizvode (pogotovo Cream Contour Palette). :)

      Izbriši
  2. Znaci, sta je ono s Aura fiksatorom?
    Sok!
    I sama u zadnje vrijeme nailazim na hrpu losih proizvoda i bas to - sminkam se satima i onda sve skidam jer nesto to pokvari.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome je i meni bio šok kad sam vidjela na šta mi faca liči :O haha ne znam u čemu je problem, ja sam mu dala nekoliko šansi i uvijek je isto. :/ ma katastrofa, sav taj trud uzalud

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Svakako probaj draga! Meni je 'Teddy' odličan i sigurno ću kupiti još nijansi :)

      Izbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)